Corona zet druk op de telefoonketel

Afspraak in 10 seconden

 

Bij medische praktijken staan de telefoons roodgloeiend. Secretariaten worstelen om het toegenomen belverkeer in goede banen te leiden. Om de druk op huisartsen te verlichten, overweegt men verpleegkundigen in te schakelen voor telefonische consultaties. De oplossing om die telefoondrukte de baas te blijven? Administratie, telefonie en agendabeheer integreren! 

De administratieve patiëntgegevens uit het medisch dossier (EMD) kunnen geïntegreerd worden met de telefooncentrale en het agendabeheer.

Ontzorging voor betere zorg

Als IT-specialist voor de groepspraktijk is EGEO de geknipte partner om u te ontzorgen. Hoe we dat doen? Door administratieve gegevens te koppelen aan uw VoIP-telefooncentrale. Zo zien uw medewerkers in een oogopslag wie er belt. Resultaat:

  • onmiddellijk persoonlijk contact
  • flinke tijdwinst
  • minder risico op fouten

Plan een afspraak in luttele seconden.

En er is meer, want we voorzien ook een verbinding met het agendabeheersysteem MediContact.

  • Is het telefoonnummer geregistreerd in het medisch dossier? Dan voegt de tool de patiëntgegevens automatisch toe aan de agenda. Op amper 10 seconden is uw afspraak ingepland.
  • Onbekend nummer? Ook dán werkt u veel sneller, want de EMD-gegevens zijn beschikbaar in uw agenda.

U merkt het al: een afspraak plannen is voortaan kinderspel en gaat razendsnel. Zo houdt u het hoofd koel op hectische momenten, en hebt u meer tijd en aandacht voor uw patiënten

We bieden deze extra functie volledig gratis aan aan al onze bestaande en nieuwe klanten.
Beschikt u enkel over een telefooncentrale of onze agenda? Geniet dan nu van een extra groot combinatievoordeel.
Interesse? Neem dan contact met ons op.