OVER ONS

EGEO begeleidt reeds sinds 2013 bedrijven met de uitbouw en het onderhoud van hun IT-infrastructuur en telefoniesystemen. Dit is ontstaan vanuit de persoonlijke nood van één van de oprichters van EGEO (Dr. Arnout Van Den Kieboom) die ondervond dat, wanneer hij offertes opvroeg voor informatica- of telefonieoplossingen, deze zelden voldoende meerwaarde boden in verhouding tot het gevraagde tarief.

Vanuit die ervaring startte hij dan ook samen met enkele kennissen uit de IT-sector op vrijwillige basis met het adviseren van bedrijven bij de keuze van bepaalde producten en diensten. Al gauw werd echter duidelijk dat er vraag was uit de markt om zelf met innovatieve en prijsefficiëntere oplossingen te komen.

9 JAAR TEVREDEN KLANTEN

Op basis van voornamelijk mond-aan-mond reclame hebben intussen meer dan 100 praktijken en 500 klanten ons hun vertrouwen gegeven. Ons hoofddoel blijft de klant op een zo kostenefficiënte en kwalitatief mogelijke manier te ontzorgen zodat hij zich 100% kan richten op zijn kerntaken.

CONTACTEER ONS

ONZE MISSIE

We willen vooral onze expertise uitbreiden en trachten nieuwe producten te vinden die het leven van onze klanten makkelijker kunnen maken. Hou ons in het oog en als u meer wil weten: geef gerust een belletje.

  • Uitmuntende dienstverlening op elk moment van de dag

  • Ervaren werkkrachten die proactief meedenken met u

  • Investeren in de toekomst is investeren in onze klanten

  • Producten maken die aangepast zijn aan uw noden