Alleen door arts te zijn kan je weten wat de arts exact nodig heeft.

DR. ARNOUT VAN DEN KIEBOOM

De IT-specialist voor de praktijk

EGEO begeleidt reeds sinds 2013 artsenpraktijken met de uitbouw en het onderhoud van hun IT-infrastructuur en telefoniesystemen. Dit is ontstaan vanuit de persoonlijke nood van één van de oprichters van EGEO (Dr. Arnout Van Den Kieboom) die ondervond dat, wanneer hij offertes opvroeg voor informatica- of telefonieoplossingen, deze zelden voldoende meerwaarde boden in verhouding tot het gevraagde tarief.
Vanuit die ervaring startte hij dan ook samen met enkele kennissen uit de IT-sector op vrijwillige basis met het adviseren van artsen bij de keuze van bepaalde producten en diensten. Al gauw werd echter duidelijk dat er vraag was uit de markt om zelf met innovatieve en prijsefficiëntere oplossingen te komen.

Intussen hebben op basis van voornamelijk mond-aan-mond reclame meer dan 100 praktijken ons hun vertrouwen gegeven. Ons hoofddoel blijft de arts op een zo kostenefficiënte en kwalitatief mogelijke manier te ontzorgen zodat hij zich 100% kan richten op zijn kerntaken.

Intussen zijn onze producten zodanig geëvolueerd dat we ze ook buiten de medische sector verkopen maar het blijft natuurlijk een feit dat we de sector van de groepspraktijken en solo-artsen erg goed kennen omdat we tegelijk klant en leverancier zijn.

Contacteer ons

WAT BIEDEN WIJ AAN?

Naast onze standaarddiensten die natuurlijk ook door zorgverstrekkers kunnen gebruikt worden hebben wij een aantal producten en diensten die echt op maat van de groepspraktijk zijn geschreven.

  • Advies met betrekking tot de installatie van software (EMD’s, E-health, …)

  • Mya: een unieke online agenda voor patiënten

  • Wachtkamerscherm waarmee u patiënten kan oproepen en presentaties kan afspelen via uw netwerk (Screencast)
  • Telefonieoplossingen (telefooncentrale op maat volledig volgens uw wensen incl. toestellen én onbeperkt telefoonverkeer voor een vast maandelijks tarief)
  • Parlofonie (deurbel bedienbaar via telefoontoestellen indien gewenst)

Indien u interesse heeft in één van deze diensten, aarzel dan niet ons te contacteren!

UW PRAKTIJK
IN GOEDE HANDEN.

VRAAG EEN OFFERTE