Cloudtelefonie.

Telefonie blijft vandaag nog steeds een cruciaal onderdeel in de werking van uw onderneming. Onze oplossing zorgt voor een efficiënte communicatie met uw klanten.

Onze telefoniediensten gaan van het opzetten en configureren van een telefooncentrale volgens uw wensen en noden, tot het leveren van de toestellen en het voorzien van de nodige opleiding. Naast onze oplossing voor zakelijke ondernemingen hebben we ook een specifiek aanbod voor de medische sector.

WIJ DENKEN MET U MEE.

Telefoneren via het internet is intussen vrij standaard geworden maar het opzetten van een goede centrale is nog altijd een kwestie van goed meedenken met de klant en de noden goed begrijpen. Onze telefonie-oplossingen worden dan ook ondersteund door zeer professionele hard- en software die het mogelijk maakt om te kunnen voldoen aan de soms erg specifieke eisen van onze klanten.

Onze expertise is vooral gegroeid vanuit de groepspraktijken voor artsen die op verschillende momenten van de dag andere noden hebben. Automatisch doorschakelen, voicemail, wachtrijen, alarmoproep in geval van nood, enz… dit is maar een beperkt aanbod van wat wij kunnen aanbieden.

WAT BIEDEN WIJ AAN?

Ons telefoniepakket bevat alle diensten die u nodig heeft om zorgeloos te kunnen communiceren.
Naast het hard- en software gedeelte staan wij u ook met raad en daad bij in geval van problemen.

  • Toegang tot alle mogelijkheden van Cloudtelefonie

  • Configuratie en installatie van alle toestellen

  • Onbeperkt aantal binnenkomende oproepen

  • Backupscenario in geval van panne

  • Extra service bij onverwachte situaties

  • Uw eigen beheerpaneel

  • Professionele toestellen

  • Gepersonaliseerde opleiding

EGEO IT-SUPPORT

U kan steeds op ons professioneel support-team rekenen om u uit de nood te helpen bij vraagstukken op het gebied van IT of telefonie.

WIL U NOG EXTRA INFORMATIE?

U neemt sowieso de juiste beslissing met EGEO Phone System maar als u toch nog extra informatie wenst, lichten we de voordelen graag persoonlijk toe.