VOIP: Telefonie.

TELEFONIE BLIJFT VANDAAG NOG STEEDS EEN CRUCIAAL ONDERDEEL VOOR UW ONDERNEMING. ONZE OPLOSSING ZORGT VOOR EEN ZORGELOOS CONTACT TUSSEN U EN UW PATIËNTEN.

Onze telefoniediensten gaan van het opzetten en configureren van de centrale tot het leveren van de toestellen en het voorzien van de nodige opleiding zodat u met uw praktijk uw telecommunicatie-noden onder controle krijgt. Onze oplossing voor groepspraktijken bevat enkele specifieke functies die extra nuttig zijn voor artsen (bv een stille alarmknop op elk toestel).

WIJ DENKEN MEE MET U.

Telefoneren via het internet is intussen vrij standaard geworden maar het opzetten van een goede centrale is nog altijd een kwestie van goed meedenken met de klant en de noden goed begrijpen. Onze telefonie-oplossingen worden dan ook ondersteund door zeer professionele hard- en software die het mogelijk maakt om te kunnen voldoen aan de soms erg specifieke eisen van onze klanten.

Onze expertise is vooral gegroeid vanuit de groepspraktijken voor artsen die op verschillende momenten van de dag andere noden hebben. Automatisch doorschakelen, voicemail, wachtrijen, alarmoproep in geval van nood, enz… dit is maar een beperkt aanbod van wat wij kunnen aanbieden.

WAT BIEDEN WIJ AAN?

Ons telefoniepakket bevat alle diensten die u nodig heeft om zorgeloos te kunnen communiceren.
Naast het hard- en software gedeelte staan wij u ook met raad en daad bij in geval van problemen.

  • Toegang tot alle mogelijkheden van VOIP-telefonie
  • Configuratie en installatie van alle toestellen.
  • Onbeperkt aantal binnenkomende oproepen.
  • Backup-toestellen in geval van panne.
  • Extra service bij onverwachte situaties.
  • Uw eigen operatorpanel om zelf aanpassingen te kunnen doen.
  • Professionele Enterprise level toestellen.
  • Gepersonaliseerde sessie met heldere uitleg over de vele mogelijkheden.

ONZE SUPPORT DIENSTEN.

U kan steeds op ons professioneel support-team rekenen om u te helpen wanneer u een probleem heeft of om snel een nieuwe gebruiker te configureren.

WIL U NOG EXTRA INFORMATIE?

U neemt sowieso de juiste beslissing met EGEO Phone System maar als u toch nog extra informatie wenst geef dan even een seintje en wij lichten het u graag persoonlijk toe.