Cloudtelefonie.

TELEFONIE BLIJFT VANDAAG NOG STEEDS EEN CRUCIAAL ONDERDEEL VOOR UW MEDISCHE ORGANISATIE. ONZE OPLOSSING ZORGT VOOR EEN ZORGELOOS CONTACT TUSSEN U EN UW PATIËNTEN.

Onze telefoniediensten gaan van het opzetten en configureren van uw cloudcentrale volgens uw wensen en noden tot het leveren van de toestellen en het voorzien van de nodige opleiding. Onze jarenlange ervaring in de medische sector heeft geleid tot specifieke oplossingen die zowel de efficiëntie van de organisatie als de work-life balance van de gebruikers ten goede komen.

WIJ DENKEN MEE MET U.

De oplossingen die we bieden worden ondersteund door krachtige, betrouwbare en flexibele hardware en software, die het mogelijk maken om te voldoen aan de soms erg specifieke eisen van onze klanten.

Onze expertise is vooral gegroeid vanuit de groepspraktijken voor artsen die op verschillende momenten van de dag andere noden hebben. Automatisch doorschakelen, voicemail, wachtrijen, alarmoproep in geval van nood, enz… dit is maar een beperkt aanbod van wat wij kunnen aanbieden.

WAT BIEDEN WIJ AAN?

Ons telefoniepakket bevat alle diensten die u nodig heeft om zorgeloos te kunnen communiceren.
Naast het hard- en software gedeelte staan wij u ook met raad en daad bij in geval van problemen.

  • Toegang tot alle mogelijkheden van cloudtelefonie

  • Configuratie en installatie van alle toestellen.
  • Onbeperkt aantal binnenkomende oproepen.
  • Backup-toestellen in geval van panne.
  • Extra service bij onverwachte situaties.
  • Uw eigen operatorpanel om zelf aanpassingen te kunnen doen.
  • Professionele Enterprise level toestellen.
  • Gepersonaliseerde sessie met heldere uitleg over de vele mogelijkheden.

ONZE SUPPORT DIENSTEN.

U kan steeds op ons professioneel support-team rekenen om u te helpen wanneer u een probleem heeft of om snel een nieuwe gebruiker te configureren.

WIL U NOG EXTRA INFORMATIE?

U neemt sowieso de juiste beslissing met EGEO Phone System maar als u toch nog extra informatie wenst geef dan even een seintje en wij lichten het u graag persoonlijk toe.