Een afspraak maken? Met de online agenda van Mya is dit eenvoudiger dan ooit voor arts én patiënt

Efficiëntie is vandaag erg belangrijk in iedere artsenpraktijk, en ook uw patiënten willen bij voorkeur snel en eenvoudig een afspraak kunnen maken. Daarom slaan EGEO en Mya de handen in elkaar.

De meeste artsenpraktijken hebben intussen de weg gevonden naar digitale tools zoals een online agenda. Maar een technologische oplossing hebben is slechts één kant van het verhaal, het wordt nog beter als alles vlot samenwerkt met andere systemen in de praktijk. Mya heeft een slimme agenda ontwikkeld die voor zowel arts als patiënt laagdrempelig, efficiënt en gebruiksvriendelijk is en EGEO zorgt voor de opzet van het geheel in uw IT-configuratie.

Patiënten kunnen gemakkelijk een afspraak plannen, terwijl u als arts de touwtjes in handen heeft en mensen automatisch begeleidt zonder zelf tijd te verliezen. Samen met de overige oplossingen van EGEO zoals wachtkamerschermen, telefonie, stockbeheer en nog vele andere tools kan u als arts zich concentreren op uw kerntaken. EGEO en Mya slaan daarom de handen in elkaar om u een zorgeloze IT-ervaring van uw praktijk te bezorgen.

Gebruik Mya via EGEO

Mya en EGEO slaan de handen in elkaar om het afsprakenbeheer van uw praktijk nog efficiënter te maken. Via EGEO beschikt u niet alleen over een hoogwaardige agenda-oplossing, maar geniet u ook van de professionele IT ondersteuning van EGEO. Op die manier is de agenda niet simpelweg één slimme tool in uw praktijk, maar maakt de oplossing deel uit van een flexibel totaalpakket dat het leven van u en uw patiënten een stuk eenvoudiger maakt.

Bovendien is dit nog maar het begin van veel meer mooie mogelijkheden die eraan komen. Op korte termijn zult u de agenda ook met uw wachtkamerscherm kunnen combineren. En uiteindelijk willen we zelfs integratie van de Mya-agenda met de telefonie van uw praktijk mogelijk maken.  Kortom, samen met Mya zorgen we ervoor dat u zich altijd kunt focussen op wat echt telt: de patiënt!

Meer weten? Ontdek hier alles over de slimme agenda van Mya in het aanbod van EGEO.