Cloud Hosting.

Onze cloud-hosting oplossing is de verzameling van onze verschillende hosting-producten die wij uitbaten en aanbieden vanuit ons professioneel datacentrum. Dit kan gaan van uw eigen virtuele desktop tot een dedicated server die wij voor u beheren. Wij onderscheiden twee types van diensten

ONZE EIGEN DESKTOP AS A SERVICE (DaaS) OPLOSSING.

Als u een eigen desktop of laptop heeft dan zal u zeker weten wat een drama het is wanneer deze toestellen het laten afweten, of erger, gestolen worden. Wat met de data die u lokaal bewaarde? Hoe snel kan u terug operationeel zijn? Zelfs als het euvel snel verholpen wordt wacht u dikwijls de tijdrovende taak om alles terug te instaleren en waar mogelijk te recupereren. Zelfs al mocht uw data reeds op een Google-Drive, OneDrive of Dropbox staan dan nog verliest veel tijd met de machine terug op punt te zetten.

Met onze oplossing werk je eigenlijk volledig in de “cloud”. Op deze manier heb je lokaal enkel een pc nodig met een internetverbinding. Als gebruiker beschik je over een volledig werkzame windows omgeving waar je onbeperkt mee aan de slag kan. Op die manier kan je ook helemaal zelf je software kiezen die je wil gebruiken zoals bijvoorbeeld Microsoft Office of Libre Office, een e-mailprogramma, je browser, …

Onze unieke oplossing heeft ook niet langer de nadelen van werken met een terminal server. Met dit verouderde systeem had je immers het nadeel dat, indien de omgeving van één van de gebruikers vastliep, soms iedereen zijn omgeving terug moest opstarten. Tevens had je als gebruiker ook vaak te weinig rechten zodat je aan de “administrator” (vaak de IT-beheerder) toestemming moest vragen om bepaalde handelingen te verrichten. Met ons systeem behoud je volledig zelf alle controle en zal een eventuele crash in jouw omgeving de andere omgevingen niet beïnvloeden.

HOSTING DIENSTEN.

Naast de Desktop as a Service oplossing kunnen wij ook klassieke hosting doen waarbij wij een dedicated server voor u kunnen hosten of waarbij u gebruik maakt van onze shared servers. Tot slot hosten wij ook websites die wij zelf produceren voor onze klanten.

CONTACTEER ONS

VOIP: Telefonie.

Onze telefoniediensten gaan van het opzetten en configureren van de centrale tot het leveren van de toestellen en het voorzien van de nodige opleiding zodat u met uw bedrijf uw telecommunicatie-noden onder controle krijgt.

Telefoneren via het internet is intussen vrij standaard geworden maar het opzetten van een goede centrale is nog altijd een kwestie van goed meedenken met de klant en de noden goed begrijpen. Onze telefonie-oplossingen worden dan ook ondersteund door zeer professionele hard- en software die het mogelijk maakt om te kunnen voldoen aan de soms erg specifieke eisen van onze klanten.

Onze expertise is vooral gegroeid vanuit de groepspraktijken voor artsen die op verschillende momenten van de dag andere noden hebben. Automatisch doorschakelen, voicemail, wachtrijen, alarmoproep in geval van nood, enz… dit is maar een beperkt aanbod van wat wij kunnen aanbieden.

WAT BIEDEN WIJ AAN?

 • Toegang tot alle mogelijkheden van VOIP-telefonie
 • Configuratie en installatie van alle toestellen.
 • Onbeperkt aantal binnenkomende oproepen.
 • Backup-toestellen in geval van panne.
 • Extra service bij onverwachte situaties.
 • Uw eigen operatorpanel om zelf aanpassingen te kunnen doen.
 • Professionele Enterprise level toestellen.
 • Gepersonaliseerde sessie met heldere uitleg over de vele mogelijkheden.

Binnen onze telefonie-oplossingen hebben wij ons standaardaanbod en een specifiek aanbod voor groepspraktijken:

 • Egeo Phone System
 • Egeo Phone System Medical
CONTACTEER ONS

Maintenance en Support.

Al onze producten worden standaard voorzien met de nodige uren onderhoud en ondersteuning. Zo kan u op beide oren slapen wanneer er eens iets misloopt of simpelweg wanneer er iets veranderd in uw IT-omgeving.

KLASSIEKE ONDERSTEUNING.

U kan ons via telefoon, mail of via de website steeds contacteren. Zowel met hard- als softwarematige problemen weten we wel raad. Indien mogelijk proberen we het probleem op afstand op te lossen. Als dit niet lukt komen we zelfs ter plaatse.

Bovendien hebben we ervaring met de meest frequent voorkomende software.
Dankzij onze expertise in de medische wereld hebben ook de meeste medische programma’s geen geheimen meer voor ons.

CONSULTANCY.

U staat op het punt om uw bedrijf op te starten of te vernieuwen? U wenst tegelijk de informatica in uw bedrijf te optimaliseren maar u blijft met enkele vragen zitten? Of u staat op het punt nieuwe hardware aan te kopen en wenst een offerte?

Contacteer ons dan vrijblijvend. Wij maken graag een audit van uw bestaande of gewenste omgeving en bezorgen u een oplossing op maat.

CONTACTEER ONS

Medical.

EGEO begeleidt reeds sinds 2013 artsenpraktijken met de uitbouw en het onderhoud van hun IT-infrastructuur en telefoniesystemen. Dit is ontstaan vanuit de persoonlijke nood van één van de oprichters van Egeo (Dr. Arnout Van Den Kieboom) die ondervond dat, wanneer hij offertes opvroeg voor informatica- of telefonieoplossingen, deze zelden voldoende meerwaarde boden in verhouding tot het gevraagde tarief.

Vanuit die ervaring startte hij dan ook samen met enkele kennissen uit de IT-sector op vrijwillige basis met het adviseren van artsen bij de keuze van bepaalde producten en diensten. Al gauw werd echter duidelijk dat er vraag was uit de markt om zelf met innovatieve en prijsefficiëntere oplossingen te komen.

We zijn nu vijf jaar later, en op basis van voornamelijk mond-aan-mond reclame hebben intussen meer dan 100 praktijken ons hun vertrouwen gegeven. Ons hoofddoel blijft de arts op een zo kostenefficiënte en kwalitatief mogelijke manier te ontzorgen zodat hij zich 100% kan richten op zijn kerntaken.

Intussen zijn onze producten zodanig geëvolueerd dat we ze ook buiten de medische sector verkopen maar het blijft natuurlijk een feit dat we de sector van de groepspraktijken en solo-artsen erg goed kennen omdat we tegelijk klant en leverancier zijn.

WAT BIEDEN WIJ AAN?

 • netwerk & hardware installatie en configuratie (computers, server, printers, …)
 • ondersteuning (interventies vanop afstand of ter plaatse bij panne en advies over software, hardware, netwerk, …)
 • cloud-oplossingen (Desktop as a Service)
 • backup-oplossingen
 • netwerk en hardwarebeveiliging (firewall, antivirus, …)
 • advies mbt en installatie van software (EMD’s, E-health, …)
 • webdesign op maat
 • MediContact: een unieke online agenda voor patiënten, mét toegang tot sociale kaart
 • wachtkamerscherm waarmee u patiënten kan oproepen en presentaties kan afspelen via uw netwerk
 • rechtenvrije muziekstreaming voor uw wachtkamer
 • telefonieoplossingen (telefooncentrale op maat volledig volgens uw wensen incl. toestellen én onbeperkt telefoonverkeer voor een vast maandelijks tarief)
 • parlofonie (deurbel bedienbaar via telefoontoestellen indien gewenst)
CONTACTEER ONS