Alleen door arts te zijn kan je weten wat de arts exact nodig heeft.

DR. ARNOUT VAN DEN KIEBOOM,
Medeoprichter EGEO

Ontstaan uit persoonlijke ervaring als dokter

EGEO begeleidt reeds sinds 2013 artsenpraktijken met de uitbouw en het onderhoud van hun IT-infrastructuur en telefoniesystemen. Dit is ontstaan vanuit de persoonlijke nood van één van de oprichters van EGEO (Dr. Arnout Van Den Kieboom) die ondervond dat, wanneer hij offertes opvroeg voor informatica- of telefonieoplossingen, deze zelden voldoende meerwaarde boden in verhouding tot het gevraagde tarief.

Intussen hebben meer dan 100 praktijken ons hun vertrouwen gegeven door eenvoudigweg ons hoofddoel prioriteit te geven: de arts op een zo kostenefficiënte en kwalitatief mogelijke manier te ontzorgen zodat hij zich 100% kan richten op zijn kerntaken.

Contacteer ons

GRATIS OFFERTE

Aarzel niet om een offerte aan te vragen!

VRAAG EEN OFFERTE

WAARMEE KUNNEN WIJ U HELPEN?

Naast onze standaarddiensten die natuurlijk ook door zorgvertrekkers kunnen gebruikt worden hebben wij een aantal producten en diensten die echt op maat van de groepspraktijk zijn geschreven.

Indien u interesse heeft in één van deze diensten, aarzel dan niet ons te contacteren!

Contacteer ons

MEER DAN ALLEEN SOFT- & HARDWARE

Bij EGEO weten wij hoe wij uw IT-omgeving optimaal draaiende kunnen houden. Van uw telefooncentrale tot uw laptop: wij zorgen voor een vlotte installatie en onderhoud. Zo kan u zich bezighouden met waar het in uw bedrijf echt om draait. Naast onze cloudgebaseerde telefonie- en desktopoplossingen bieden wij ook de bijhorende onderhoudsformules aan.

Installatie

Heeft u hulp nodig bij de keuze van de juiste IT-uitrusting voor uw kantoor? EGEO kan u perfect begeleiden bij de aankoop en installatie van de juiste hard- en software.

LEES MEER

Onderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw materiaal en programma’s ook in optimale conditie blijven kan u beroep doen op onze speciale onderhoudsformules.

LEES MEER

Support

Een probleem kan zich altijd voordoen. Onze helpdesk zal u met raad en daad bijstaan en als het nodig is komen we ook ter plaatse.

LEES MEER

Consultancy

Twijfelt u over hoe u de optimale IT-omgeving kan verkrijgen? Vraag ons professioneel advies en wij helpen u graag verder om de juiste keuzes te maken.

LEES MEER

TESTIMONIALS

“EGEO was de perfecte partner om me technisch te ondersteunen in mijn praktijk. Hun snelle interventietijd, advies bij IT-keuzes en professionalisme maakten dat ik me kon concentreren op mijn kerntaken als arts.”

Dr. Marc Van Overveldt, Hoogstraten

“Dankzij het EGEO Phone System hebben wij de efficiëntie van onze telefooncentrale aanzienlijk kunnen verbeteren. Zowel voor de artsen als het secretariaat is dit een onmisbare tool geworden.”

Dr. Caroline Van Noten, Praktijk Groenendaal, Merksem

“Dankzij de permanente en betrouwbare dienstverlening van EGEO AnyCare weten we dat onze gegevens op een veilige manier worden bewaard. In geval van nood zijn we in “no-time” terug operationeel!”

Dr. Stefan Bellon, Praktijk De Brug, Schoten

“Je merkt pas wanneer je ondersteuning nodig hebt wanneer het grondig misloopt. Gelukkig hadden we EGEO AnyCare om de praktijk zonder gegevensverlies opnieuw operationeel te krijgen.”

Emma Lefèvre, Huisartsenpraktijk Haverveld, Lint

“Het team van EGEO staat steeds klaar wanneer onze hard- of software het laat afweten. Geen slapeloze nachten meer en onmiddellijk vervangcomputers ter plaatse terwijl zij de nodige herstellingen uitvoeren. In één woord : topservice!”

Dr. Bram Spinnewijn, De Wijkpraktijk, Antwerpen
ZIJ DEDEN AL BEROEP OP ONZE DIENSTEN

UW PRAKTIJK
IN GOEDE HANDEN.

VRAAG EEN OFFERTE