Advies & begeleiding

Benieuwd of optimalisatie mogelijk is? Let’s talk!

Van A tot Z.

De ervaring en expertise die we hebben opgedaan door de jaren heen delen we graag met u.

U staat op het punt om een nieuw pand te betrekken of uw kantoor grondig te vernieuwen? U wenst de informaticaprocessen in uw bedrijf te optimaliseren? Of u staat op het punt nieuwe hardware aan te kopen en wenst advies of een offerte? Neem dan snel contact met ons op.

Interesse?

Contacteer ons dan vrijblijvend. Wij zorgen voor een audit van uw bestaande of advies over uw gewenste omgeving en bezorgen u een voorstel op maat.

Waarom voor EGEO kiezen?

Wij voeren kwaliteit hoog in het vaandel maar zonder dat dit een bijhorend hoog prijskaartje heeft. Door enerzijds met bewezen technologie te werken en anderzijds steeds zeer precies te werk te gaan en dit met zeer ervaren personeel zorgen wij keer op keer voor tevreden klanten. Wij kunnen dan ook terecht trots zijn op ons werk.

Omdat het financieel plaatje bij elk project erg belangrijk is maken wij er een strijdpunt van om onze prijs steeds zo laag mogelijk te houden zonder dat we aan kwaliteit moeten inboeten. We doen dit door onze processen te optimaliseren en onze applicaties zo te bouwen dat we het rendement kunnen maximaliseren. Efficiëntie is per slot van rekening de sleutel tot een gezond kostenbeheer.

Wij staan met beide voeten op de grond en en ook voor onze projecten houden wij vast aan deze pragmatische houding. Wij zorgen ervoor dat u de oplossingen en diensten krijgt die u echt nodig heeft en u betaalt enkel daarvoor. Bij ons dus geen nutteloze opties om de prijs te verhogen, enkel daar waar het om draait : perfecte service met de glimlach.