Welke mogelijkheden kan de EGEO telefooncentrale bieden aan uw praktijk? We stellen de mogelijkheden voor aan de hand van enkele casussen.

Casus 1: Vandaag kan ik niet komen…

Helaas zal elke praktijk die werkt met een secretaresse er al eens mee geconfronteerd zijn geweest. Je secretaresse kan door onverwachte omstandigheden niet komen. Als dokter staat u daar dan, alle telefoons komen binnen op het toestel van het secretariaat, maar daar zit natuurlijk niemand. Hoe los je dit op?

Met een andere telefooncentrale zou je vanaf het toestel doorschakelen naar een ander toestel in de praktijk. Deze dokter krijgt dan al het verkeer te verwerken. Dit is natuurlijk niet zo fijn, zeker niet in een grotere praktijk.

Met EGEO Phone System heb je een telefooncentrale bij de hand die erg flexibel is: Je geeft ons bij de configuratie van de telefooncentrale door wat er exact moet gebeuren als het secretariaat niet aanwezig is. En de mogelijkheden zijn zeer uiteenlopend. Het zou kunnen dat al het binnenkomend verkeer naar alle artsen moet worden doorgestuurd, maar het zou ook kunnen dat je dan liever hebt dat al het verkeer naar een extern secretariaat wordt afgeleid.

Of je kan het ook gedetailleerder instellen of laten instellen door ons: Alle oproepen moeten eerst 20 seconden rinkelen in alle kabinetten, indien er niet wordt opgenomen dienen de oproepen te worden doorgeschakeld naar een extern secretariaat.

Casus 2: De noodknop

Agressie in de praktijk is hopelijk niet iets waar je als arts vaak mee wordt geconfronteerd, maar het is toch iets waar je rekening mee moet houden. Daarom hebben we een ‘paniekknop’ ontwikkeld die u, indien u dit wenst, kan activeren op uw telefooncentrale.

De vraag hiernaar kwam vanuit één van onze praktijken en het leek ons een zeer goed idee om deze wens uit te werken.

Stel, u wordt geconfronteerd met verbale of fysieke agressie in uw kabinet. U duwt discreet op de paniekknop van uw telefoontoestel. Er treedt een stil alarm in werking. Althans stil in uw kabinet; in de andere kabinetten zal een luidspreker aangeven in welk kabinet de agressie plaats vindt, waarna de speaker live laat horen wat er gebeurt in het kabinet.

Zo zie je maar dat een telefooncentrale meer is dan enkel het telefoonverkeer te regelen.

Casus 3: Het werkt toch niet zoals we dachten…

Het kan gebeuren dat je initieel een bepaald idee had over de werking van de telefooncentrale, maar dat je achteraf merkt dat toch niet alles loopt zoals gedacht. Bijvoorbeeld: Er zitten soms zoveel mensen in de wachtrij dat ze beginnen te morren dat ze toch erg lang moeten wachten. Je kan dan beter vanaf de 5de beller laten horen dat ze beter later kunnen terugbellen omdat de wachttijd te lang is. Maar je moet de mensen wel de kans geven om voor dringende gevallen te kunnen doorschakelen (pijn op de borst en dergelijke). Of een collega moet natuurlijk wel verder geholpen kunnen worden.

Deze vraagstukken werken we graag verder met u uit. We ontwikkelen deze dan op maat voor u, zonder meerprijs! Al onze dienstverlening is inbegrepen in het maandelijks forfait. Bij andere dienstverleners dient u weer extra te betalen, of moet u het allemaal maar zelf uitzoeken hoe u dit kan doen via de “handige interface” die alles doet behalve datgene dat u wenst te bereiken. Wij nemen deze zorgen volledig uit uw handen zodat u zich kan toeleggen op uw eigen beroep!

Contacteer ons geheel vrijblijvend voor vragen of een offerte!