Inleiding

Eerst en vooral zouden we jullie, de gebruikers, willen bedanken voor de talrijke input die wij van jullie ontvangen. Bij deze input zaten heel wat vragen omtrent de mogelijkheden van de agenda en wat jullie graag als “extra” hadden gezien. Mede dankzij ons geweldig ontwikkelingsteam mogen we trots zijn op de volgende belangrijke grote update.

Hieronder kunnen jullie lezen welke veranderingen we voor jullie in petto hebben

Inboekingsmodule en planning integratie

De voornaamste opmerking was de moeilijkheid om op een snelle en overzichtelijke manier je afspraken in te plannen. Deze hebben we nu geïntegreerd zodat je geen afwisselende knoppen meer hebt!

Bekijk het filmpje hieronder voor meer uitleg: (nota: om het beter te kunnen zien kan je best heet beeld “maximaliseren”)

Buffers

Een andere veel gevraagde feature was om sommige plaatsen voor een raadpleging even te “blokkeren”

Hieronder kan je zien hoe dit concreet in zijn werk gaat:

Geef vakanties weer

Momenteel kan je afwezigheden makkelijk inplannen in de “planningsmodule”. In de inboekingsmodule was dit echter niet zichtbaar waarom iemand afwezig was. Voortaan kan je dit dus makkelijk laten weergeven:

Meerdere artsen tegelijk weergeven

Misschien het meest gevraagd door het secretariaat was om zo goed mogelijk een overzicht te krijgen van alle artsen.

Voorheen hadden we een horizontaal overzicht, maar dit viel niet zo in de smaak. Daarom hebben we het overzicht een stuk verbeterd. Nu kan je door op “CTRL + een extra arts” te klikken meerdere artsen tegelijk selecteren. Hoe dit concreet in zijn werk gaat zie je hieronder:

Standaard dag of weekoverzicht

Sommige mensen hebben in de inboekingsmodule het liefst een “dag overzicht”, anderen hebben dan weer liever een “week overzicht”. Wat jij het liefste hebt stel je voortaan makkelijk in bij de “instellingen.

Meer info over afspraak

Soms kan je de informatie over een afspraak niet helemaal zien en diende je een afspraak te openen om dit te kunnen zien. Nu kan je dit veel makkelijker door er met een pointer over te gaan.

 Afspraak annuleren toetsen omgedraaid

Niet zozeer een nieuwe mogelijkheid maar wel een verbetering. We hebben de plaatsing van de “afspraak sluiten” en “afspraak annuleren” omgedraaid zodat deze een stuk intuïtiever zijn.

 

Tot slot

Heeft u nood aan extra uitleg omtrent onze agenda? U kan zich voortaan vrijblijvend inschrijven op teaching.egeo.be

Daar kan u zich inschrijven voor de medi-contact teaching filmpjes.

By | 2017-04-01T21:32:06+00:00 april 1st, 2017|Medische software|